Du trenger: 1 l puffet ris, 250 gr Delfia-fett, 200 gr kokesjokolade, 1 egg, 2 dl melis og små muffinsformer.
Smelt Delfia-fettet over svak varme
Del opp sjokoladen i biter og smelt de inn i fettet.
Når det er smeltet kan du avkjøle blandingen litt.
Pisk egg og melis til eggedosis og tilsett sjokoladeblandingen.
Bland forsiktig.
Tilsett den puffede risen, bland godt.
Fordel det hele i 30-40 muffinsformer, avhengig av hvor store de skal være (jeg brukte 30).
Sett dem i kjøeskapet for å avskjøle.
Ha dem tilslutt i en kakeboks og oppbevar dem kjølig.
De ble kjempegode!! Einar har spist kjempemange ;)
Lykke til!
Smelt Delfia-fettet over svak varme
Del opp sjokoladen i biter og smelt de inn i fettet.
Når det er smeltet kan du avkjøle blandingen litt.
Pisk egg og melis til eggedosis og tilsett sjokoladeblandingen.
Bland forsiktig.
Tilsett den puffede risen, bland godt.
Fordel det hele i 30-40 muffinsformer, avhengig av hvor store de skal være (jeg brukte 30).
Sett dem i kjøeskapet for å avskjøle.
Ha dem tilslutt i en kakeboks og oppbevar dem kjølig.
De ble kjempegode!! Einar har spist kjempemange ;)
Lykke til!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar