torsdag 29. august 2013

ENDELIG!

Fra 1. november er dette huset vårt ♡ Oooh lykke! Så nå står det salg av leilighet på tapeten, før vi kan slå oss til ro i det nye huset vårt og legge planer laaangt fram i fremtiden.


Huset ligger på Tanem, et godt stykke utenfor byen. Det er et godt etablert nabolag og nabohusene får våres hus til å se ut som en liten fis. Hihi. Men, det er mer enn stort nok for oss fire, og med rom for en til hvis det plutselig skulle dukke opp en overraskelse.

Endelig er det vår tur. Endelig - etter leting, budrunder, skuffelser og husdepresjon - så har vi fått et hus som inneholder alt vi ønsker og trenger. Einar har fått dobbeltgarasjen sin og jeg har fått hage. Nå skal vi kose oss med husgleden vår noen dager, før det smeller med maling av karmer, vasking, takstmann og fotograf. Det er visst ikke bare å kjøpe hus, man må selge også, og prosessen i forkant vet vi av erfaring at er litt heftig. Men, det er veldig herlig tider i vente. JUL I NYTT HUS!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer. Fint og åpent da. og stor tomt. Blir kjempe braD:Kan bare flytte rett inn og gjøre evnt. utbedringer etterhvert. Blir det maling kanskje? hehe

    SvarSlett
    Svar
    1. Veldig åpent og fint. Uinnredet kjeller som på sikt kan innehole både vaskerom, bod, kjellerstue og soverom :) Blir nok litt maling ja, har ingen planer om å bo i furu heaven ;)

      Slett