lørdag 17. september 2011

Malemester Mina

Det er så innmari givende å pusse opp når de som har vært der før deg har gjort en rævva jobb! Hvorfor i alle dager bruke penger på maling og malekoster når du ikke gidder å gjøre det ordentlig? Når treverket synes gjennom malinga, og når man har latt nedmala maskeringsteip henge igjen slik at jeg får gleden av å prakkes med det? Jeg skjønner ikke sånne ting. Hvis man ført skal gjøre det, kan man ikke gjøre det ordentlig første gangen?

Hadde det kun vært det ene rommet som var problemet, kunne man hatt gode forklaringer, men dette er gjennomgående for hele leiligheta. Det er småting, som gjør det festlig å rydde opp etterpå.

Jaja, det blir i hvert fall fint nå :) Andre strøket tas i morgen sammen med listverket. Taket får vente ei uke til. Gleder meg til jeg kan sette på plass møblene og se hvor fint det ble!

Ønsker alle en finfin lørdag! Einar er ute og kjøper det som trengs til hjemmelaget pizza + cola og Crispo. Vi har gått bortimot ei mil med Beira i dag, så da har man lov å være litt usunn ;)


post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar