søndag 22. september 2013

Sjukling nr 2

Da er Emma i god form igjen, noenlunde normal søvn på natta og mindre sutring på dagtid. Da er det selvfølgelig eldste barnet sin tur...


Vond mage, stakkar lita. Henter oss i eninga fordi hun må ut. Veldig flink som sier ifra da. Kommer bare bort og stirrer innstendig på oss. Einar har tatt med seg Emma til svigers, så får jeg og Beira litt ro her hjemme. Einar er ikke i slag han heller, hodepine, feber og slapp i formen. Høsten er vel tida for sykdom, og det herjer visst omgangsyke rundt om i landet nå. Tror nok det er det Emma hadde - over på en-to-tre, men hanglet noen dager i forkant. Beira er vel kun offer for dårlig dømmekraft når det kommer til hva man spiser og hva man ikke spiser. Når hybelkaniner virker forlokkende, kan man vel si at  det ikke akkurat er smaksløkene som styrer inntaket. Synd på henne er det nå læll. Hun har nettopp fortært en halv bolle med ris (det hjelper på magevondt til små voffser), og nå har hun flata ut på stuegulvet. Det er et hardt liv!

Nå er vi klare for en ny uke med hverdager. Tre uker til vi overtar huset nå, og vi gleder oss bare mer og mer. Sånn som nå, når Beira er så dårlig, ville det vært ti ganger enklere å slippe henne i hagen. Gudene vet det ikke er noe å plukke, og med det regnværet vi har ville det vært borte på null komma niks. Hipp hurra for hus og for ti uker til jul!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar