fredag 26. november 2010

Mandige kjærester og sofakrøll

Nå begynner leiligheta og ta form gitt :) Tapeten, fargen i gangen og listverk i gangen gjenstår, men ellers er vi finito! Innmari godt å se enden på oppussingsvisa, vi er akkurat passe lei nå…

I forigårs kom den nye sofaen vår. Vi har venta lenge og gleda oss masse til å få den i hus. Det er en såkalt modulsofa bestående av sjeselong med rund avslutning, buet hjørne og nakkestøtter. Den er kjempefin og kommer til å passe perfekt inn i leiligheta. Ja, for den kommer til å passe perfekt, men da den kom passet den ikke i hele tatt. Fagmøbler  leverte den nemlig speilvendt!! Tror du vi ble skuffa?! Han som leverte den ba selvfølgelig om unnskyldning, men så nok ikke helt problemet. ”Vi bestiller en ny, men det er lang leveringstid nå før jul. Dere får nok ikke ny sofa før etter nyttår”. Så smilte han og dro sin vei. For øyeblikket har vi sjeselongen stående midt uti stua og vi har en liten klaring mellom sofaen og kjøkkenet. Det går ikke an å ha den stående sånn. Vi bestilte jo sofaen i starten på september, ene og alene for å ha god tid til å få den levert til vi flyttet inn. Vi sjekket flere ganger da bestillingen var lagt inn, at sjeselongen ville komme på venstre side. ”Jada,” sa damen på Fagmøbler ”akkurat slik som utstillingsmodellen vår.” FAIL!

Når vi fikk summet oss litt, merket vi at vi egentlig var ganske forbanna. Vi har allerede måttet ta tre telefoner til dem for å høre når sofaen kommer, hver gang får vi beskjed om at de skal ringe oss tilbake og når vi purrer på svar påstår de at de har prøvd å ringe, men at ingen av oss tar telefonen. FAIL igjen! Det er bare tull, vi er ikke så utilgjengelig begge to. Så, med dette friskt i minne og en feilevert sofa på stua, pakka vi Beira i bilen og dura ned til Fagmøbler. Her skulle de få ordne opp og det med en gang! Over nyttår var helt uaktuelt!

Einar blir sjeldent sint for slike ting, og han er innmari rasjonell og saklig når han først diskuterer, men han er også bestemt og temmelig klokkeklar i sin mening, så i går ble den lille dama på Fagmøbler ca 4 cm stor og la seg paddeflat for det Einar hadde å si. Han avslutte med: ”Her e tingen: vi kan ikke vent t over nyttår sant? Så, æ foreslår at i mårra så kjøre dåkker opp t oss med utstillingsmodellen dåkker har stående her, også tar dåkker med dåkker den som står t oss no. Utstillingsmodellen får vi lån t en ny sofa med sjeselongen på rett side kjæm. Og den skal kom fort! E det greitt?”

Og vet dere hva? I går kom Fagmøbler kjørende med utstillingsmodellen med sjeselongdelen plassert på rett side. Ny sofa er bestilt og skal komme om 4-6 uker.

Hurra for kjæresten min!! :D



post signature

1 kommentar: