søndag 2. mars 2014

Sunday, sunday people!

Vi våknet til strålende sol fra blå himmel i mårrest, det er ikke annet å si enn at våren er kommet til Trondheim (*kremt* Tanem...). Kanskje får vi oss en snø-overraskelse uti mars engang, men pr nå ser det neimen ikke sånn ut.

Med så strålende vær følte vi at vi måtte ta oss en liten tur ut. Med en liten Emma som dupper fra kl 10:00 og gjerne da til 13:00, bestemte vi oss for å ta turen før duppen. Dermed slengte vi kjeks og sjokolade i sekken på bæremeisen og satte kurs mot Tanem skole. Det er ikke akkurat lange biten, men poenget var å komme seg en tur ut :) Dessuten fant vi et bankkort (og et solkort) liggende ute på gata, så vi var først ute på en liten postkasse-jakt for å la den stakkars (brune?) gutten få muligheten til å sole seg i dag og.

Blide jenter på tur :)

Pappa og Emma. Emma har sikta seg inn på kvikklunsjen!

Pappa er treeeg - gjør det sjøl!

Mmmm!

Den frøkna her var passe lykkelig på tur også

Full fart!

Jeg syns det var en helt perfekt start på søndagen, som har vært en av de beste søndagene på lenge. Familiefrokost, familietur, hus- og klesvask, biltur og hjemmelaget pizza og fastelavens(kanel)boller. Nydelig :)

Det ble forresten ikke sofakjøp i går, vi får se om det ringes inn en bestilling i løpet av uka. Valget har forøvrig falt på en Modern Living istedet. Mye bedre å sitte i og større enn Umbria. Mye finere i levende live og knallgod å sitte i. Det blir så braaa! Gleder meg til å vise bilder av stua når vi er ferdig. Tjohei!

 


Gooood kveld!

3 kommentarer:

  1. Så fine dere er! Det så ut som en koselig tur :-D
    Ta meg med på tur en dag! Det blir ikke mye dagslys på en stakkars student-tante! :-P

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er bare å bli med :D Ta turen ei helg, men merk deg at vi går tidlig om mårran :P

      Slett
  2. Kan bli vanskelig, men jeg skal få det til en dag! :P

    SvarSlett