mandag 24. mars 2014

Sjuk, sjuk og atter sjuk

Å ha barnehagebarn er vel synonymt med konstant sykdom. Her har vi vært syke etter tur, helt siden barnehagestart i januar. Emma har vært utrolig mye dårlig, og da aller mest trøbelete hals. Hun hoster og hoster, helt til hun brekker seg. Sliter med å svelge både mat og drikke. Vi har vært hos legen på grunn av halsen èn gang tidligere, og da var det tydelig rødt og betent, men CRP var lav og streptokokprøvene var negative.

I går kveld ble både jeg og Emma syke med feber. Hosting, snørrete, sår og tett hals og (nå snakker jeg for meg selv her) følelsen av å være overkjørt av en traktor. Kake i kroppen rett og slett. Så, det bar ivei til legen i dag. Både mamma og Emma måtte sjekkes. Dommen var klar - samme virus har slått oss ut på ulikt vis. Mamma har bihulebetennelse og Emma har hals- og ørebetennelse. Jippi.

Godt for oss (og for papsen) er vi allikevel i strålende humør. Vi har underholdt oss selv her inne i hele dag, og begge tok vi en dupp midt på dagen når vi var slitne og trøtte :) Pappa har kjøpt Kuli til Pomsen og mamma fikk Cola. Dobbel-jippi!

Mye har løsna for Emma de siste ukene. Det prates mye, og alt vi sier prøver Emma også å si. Det gjelder å passe munnen sin, og det blir mye fnising på mor og far. I dag har det kommet mange nye ord som: Pæp (Postmann Pat), datt, teee (barne-tv), bot (bok) og baban (banan). I tillegg sier hun "mmmm" når hun spiser noe hun liker og når hun koser seg.


Søt jente ja? :)
I går krøp hun opp i kosekroken på rommet sitt med en bok hun er glad i. Der satt hun dypt konsentrert og bladde i boka. Utrolig søt og god :) Hun har i stor grad blitt flinkere til å roe ned og sitte i ro med ting. Ingen skal beskylde henne for å sitte i ro lenge, men det er definitivt bedre enn den turbofarten hun har holdt tidligere.



En brillefin hilsen fra mamsen og Pomsen en mandagskveld. Her blir vi å ta det rolig de neste dagene, vi skal bli friske som fisk så vi kan ut og nyte våren!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar