fredag 3. oktober 2014

Kjellaren

Ohoi sailor! Det er fredag. Sola skinner. Olle Bolle lager liv og røre i magen. Mamma er TRØTT! Emma har gått tilbake til sin opprinnelige tankegang; søvn er for pyser. Sååå, vi er oppe noen ganger iløpet av natta. Håper hun en dag kan sette like stor pris på søvn som det mora gjør...

Kjelleren er jo under oppussing. Store prosjekt som hage og kjeller ville vi gjøre oss ferdig med før nestemann kommer. Vi rakk ikke gårdsplassen så den får vente til neste år, men kjelleren begynner å ta form. Vaskerommet tas nok ikke før på vårparten, av rent økonomiske grunner, men forhåpentligvis kan vi få det på plass da. Husk på, kjellern var kun leca-vegger og et sprukkent, ujevnt gulv. Gulvet ble avrettet i sommer og de siste tre ukene har min kjære mann jobbet jevnt og trutt. Veggene er blitt lektet ut og isolert, helt nytt el-anlegg er lagt opp, det er gipset og nå er også lektene i taket på plass. Vi har et lite håp om at taket blir ferdig med isolasjon og gips iløpet av helga, slik at malerne kan komme å sprakle og male neste uke. Etter det blir det legging av varmekabler, gulv og gulvlister, og så er vi ferdig!! :D Einar har vært råflink!




Siden disse bildene er tatt har det skjedd enda mer og jeg gleder meg til å vise dere resultatet på søndag. Og selvfølgelig, til slutt, når alt står ferdig. Får vi det som vi ønsker står det ferdig til bursdagen til Emma, så får det være et hårete mål. Det blir hvert fall herlig med tv-rom/lekerom på kjellerstua og et ekstra soverom til gjester eller kanskje etter hvert mamma og en liten bebis. Det vil dessuten øke verdien på huset betraktelig, vi går fra ca 130 kvm til 210 kvm. Det gjør seg det :)

Holder dere oppdatert og sier med det god helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar