torsdag 16. oktober 2014

Oppussing: trapp

Jeg har vel egentlig "lovt" et bilde av kjelleren, men her måtte vi plutselig hive oss rundt da malerne dukket opp tidligere enn forventet. De er dermed i full gang i kjelleren og er forventet å være ferdig på lørdag. Tenk det!

Når de er ferdig er det fortsatt endel "småtteri" som skal gjøres, så dere får nok ikke se bilder før om noen uker. Erfaringsmessig vet jeg at det fort tar månedsvis å få på listverk (siste pirket når man egentlig er lei), så jeg skal ikke vente helt til det er på altså. Nå blir jo faktisk hele kjelleren så og si listfri, så det burde nå igrunn gå greit. Trappa derimot, den nærmer seg fullført. Jeg har ikke fått opp og malt rekkverket, men ellers er den montert opp og malt. Jeg har lyst til å få på plass rekkverket og siste finish i gangen, før dere får se endelig resultat, men tenkte å vise noen bilder underveis i prosessen :)

Trappa ble jo demontert for å kunne pusse opp gangen. Rommet var kledd med liggende furupanel, uten hjørnelister slik at isolasjon og plast var fint synlig. Gulvet besto av oransje fliser og gjorde rommet iskaldt. Taket besto av gulnede plater, en stakkars lampett og diverse kroker som man kunne henge arbeidsklær på(...) Rett foran trappa sto det et gedigent, upraktisk klesskap og tok det lille lyse som klarte å bane seg vei ut av lampetten. Dørene var i massiv furu og til sammen stjal all denn furua så mye lys at rommet var et eneste stort mørkerom.





Vi lektet ned taket, fikk inn down lights, la nye plater på veggene og nytt gulv med varmekabler. Dette har gjort mye med rommet og det er en fryd å faktisk kjenne i gangen oppe at gangen nede har fått varme. Trappa har kommet opp (store deler av den hvert fall) og blitt helt hvit. Som sagt, bilder kommer når det står helt ferdig. Det skal sannelig bli fiint der nede! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar