mandag 13. januar 2014

Mandag før barnehage

I dag valgte Emma å duppe i kun 45 minutter og våkner med hyling av en annen verden. Hun fortsatte showet når vi kom inn, kastet leker rundt seg og slo seg til panna i skikkelig drama queen stil. Da kjente jeg at mange timer innendørs var det siste vi trengte i dag. Oda skulle komme på besøk klokka 14:00, så jeg ringte henne og ba henne hoppe av bussen på Tiller. Nå skulle vi på Leo's lekeland!

Leos Lekeland Norge


Leo's lekeland ligger altså på Tiller og er et lekemekka fra barn (og voksne hvis man orker :P). De har en egen binge for de minste, godt polstret og med litt mer tilrettelagte forhold for de små. Det går for det meste ut på klatring i laberynter av puter og nett, også svære sklier som frakter deg ned igjen. Det er utrolig gøy og kjempeslitsomt! :)

Emma koste seg plenty og glemte helt at hun hadde en forferdelig dag. Hehe. Innmari gøy å se på henne. Det kom en litt større gutt inn i lekebingen til de små (vi var de eneste som var der), og han begynte å leke med henne. Hun blir så glad når hun leker med andre, lyser opp og skal gjøre akkurat sånn som de gjør. Helt tydelig at hun er klar for barnehagen og for litt røffere type lek. Etter turen til Leo's var hun faktisk så "tøff i trynet" at hun klatret opp i sofaen her hjemme - det har hun bare gitt opp og begynt å sutre for tidligere. Jente vår blir bare større og større og større... Sukk.



Blåflekk i panna sa du? Joda, når man ikke klarer dosere svingen fra gangen inn til kjøkkenet, og i vill iver springer bein i dørkarmen - da får man Donald-kul og til slutt et prakteksemplar av en blåflekk midt i lille panna.



Nå er havekjeks med banan tatt ut av ovnen, og jeg skal kose meg med TV-premierer resten av kvelden; "Norges styggeste rom" og "På liv og død".  For dere som får forferdelig lyst på havrekjeks, kan dere prøve ut denne oppskriften.

Havrekjeks
2 dl havregryn
0,5 dl melk
1 egg
1 ts bakepulver
50 gr smeltet smør
1 moden banan 

Bland alle ingredienser sammen, mos bananen og ha i den til slutt. 
Du kan også ha i rosiner. 
Stek i ca 12 min på 175 grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar