fredag 25. oktober 2013

Hektiske dager

Hei hå alle mann alle!

Nå er det veldig lenge siden det har blitt skrevet noe her inne. Vi har bodd i nyhuset siden den 15. og har vært uten nett helt til nå.

Vi er helt utflytta fra Fossgrenda, og mangler kun noe småplukk og vasking, før det blir overtagelse om en uke. Det skal bli godt å levere nøklene, slik at vi vet at nå er det kun Tanem som gjelder. Selv om det skal sies at vi har kommet veldig godt på plass her og trives utrolig godt i huset.

I tro Einar og Mina stil er vi i full gang med endringer, og planene vokser seg stadig flere. Så langt er det "småtteri" vi har tatt fatt på, som for eksempel utebelysning og maling av ytterdør. Alt av møbler og bilder er på plass og vi prøver hele tiden å komme på plass med ting og tang, for det tar virkelig litt tid å komme på plass med ting som kjøkkenutstyr, baderomsting og klær. Emma har så langt kun seng og en pall som vi kan sitte på inne på rommet sitt. Det er helt tomt. Hele andreetasje er furu fra topp til tå, samt gulvbelegg med en noe ubestemmelig farge. Det er veldig lite lys der (lamper som også er av furu med en enslig pære inni) og furua stjeler det lille lyset som klarer å finne vei rundt i rommet. Det blir maling av rommet til Emma om ikke så alt for lenge, men det er andre ting som må prioriteres før dette blir gjort. Vi har blant annet en palle med ved liggende ute, som må inn i kjelleren før snøen kommer. Vi har allerede fått en smakebit på vinteren, selv om den ene centimeteren som rakk å legge seg, regnet bort et lite døgn etterpå.

Bilder av huset og endringene kommer etter hvert, men nå skal jeg først vise dere de to siste ukenes siste bragd: Emma har begynt å gå!! Overalt og hele tiden :) Vi er såå stolte av det lille bøllefrøet vårt! Hun begynte forrige helg med å slippe seg og gå mellom møbler og ting hun kunne få tak i, så på mandag bare for hu. Fra stua og inn på kjøkkenet. Litt ustødig, men superflink! Har begynt å skjønne hvordan hun skal reise seg opp midt på gulvet også nå, så det blir bare å gå fortere og fortere. Vi har ingen baby lenger :) Så, da gikk hun faktisk før hun rakk å bli 11 måneder og vi har vært og kjøpt utesko. Fineste Emmamor :)


Vi skrives om ikke så alt for lenge. Finner nok litt tid mellom slagene :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar